luni, 24 noiembrie 2014

Cum sa dezvolt un business nou ?

         Atunci cand iti deschizi un business nou trebuie avut in vedere si faptul ca trebuie sa-ti construiesti un site si trebuie sa investesti ceva banuti si in publicitatea online fiindca nu poti vinde numai intr-un magazine fizic. Pentru a creste business-ul si pentru a avea o cifra de afaceri mare trebuie sa vinzi si in mediul online.
          Ei bine, cand vine vorba de investitii in publicitatea online, este foarte greu de gasit o companie de renume care sa seteze o campanie google adwords. Deja foarte multi se sperie de Adwords, este cel mai bun instrument pentru afacerile online fiindca asigura vanzari imediate daca cei care seteaza campania sunt certificate si stiu sa foloseasca instrumentele oferite de Google.
          Chiar si eu personal am avut nevoie acum 2 ani de zile de servicii de publicitate online si m-am intalnit cu reprezentanti de la 5 firme pana cand m-am hotarat cu cine sa colaborez. M-am oprit la WiseVision fiindca mi s-a parut singura companie care intradevar stia despre ce vorbea si avea angajati oameni cu certificari google adwords si google analytics. Am fost atat de multumit de serviciile lor, incat chiar si astazi mai colaborez cu ei si imi las afacerea din mediul online in mainile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu