sâmbătă, 16 aprilie 2016

Metoda ieftina pentru a schimba look-ul masinii

              Colantarea este o metoda mult mai ieftina de schimbare a lookului masinii tale care ofera aceleasi rezultate precum o vopsire. Pentru ca in cele mai multe cazuri alegi o masina pentru model si optiuni, insa nu esti incantat de culoarea ei. Clasicul gri sau negru prezent pe toate autoturismele sau cine stie ce alta nuanta ce nu e pe gustul tau. Colantarile auto sunt metoda prin care poti schimba look-ul masinii tale la un pret decent, iar daca te razgandesti in privinta ei, mereu poti reveni la culoarea initiala.

            De asemenea sunt sunt din ce in ce mai dese cazurile in care agati bara, sare lacul de pe capota sau apar diferite impurtitati in vopsea ce ajung sa distruga aspectul total al masinii. Sa revopsesti o bara sau un spoiler costa uneri cat un intreg proces de colantare. Si nimeni nu-ti garanteaza ca dupa ce le vei schimba nu le vei agata din nou. Cu o colantare auto refaci aspectul masinii si poti opta pentru diferite metode in care sa faci asta.

           Nu este obligatorie colantarea intregului autoturism cum crede majoritatea. Poti face doar anumite parti care te intereseaza. Precum capota, oglinzile, portbagajul, diferite ornamente sau chiar si plafonul. Folia este aplicata in mod profesional iar riscul dezlipirii find inexistent deoarece aplicarea este facuta la temperaturi ridicate ce asigura o lipire perfecta.

             Prin urmare daca ai vrut vreodata sa-ti vezi masini intr-un alb perlat sau negru mat, sau cine stie, poate un camuflaj sau efect de cameleon si ti-a fost teama sa nu iti placa cum iese dupa intreg procesul costisitor de vopsire, acum ai ocazia sa testezi ieftin si cu acelasi rezultat in aspect. Colantarile auto sunt optiunea perfecta pentru a da un nou look masinii tale, indiferent de preferintele pe care le ai. Orice forma poate fi aplicata, orice tip de culoare si durata aplicarii este foarte scurta. Procesul de vopsire dureaza intre 5 sau 6 zile, pe cand o colantare este terminata in maximum o zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu